Sådan bruger du Siri på din iPhone

En af de mest spænende nye features til den nye iPhone hedder Siri, og er et program, der skaber interaktioner mellem dig og din iPhone. Med programmet Siri kan du bruge din stemme til at sende beskeder, planlægge møder, placere telefonopkald, og meget mere. Siri kan faktisk forstå, hvad du siger, og forsøger at besvare dine spørgsmål og efterleve dine ordrer. Dog skal det siges, at Siri kun snakker engelsk, hvilken er et stort minus for os danskere, da vi ikke har mulighed for at bruge den i så stort omfang som engelsktalende.

Siri forstår, hvad du siger.

Siri er så elegant programmeret, at du kan tale med Siri, som var det en person. Du kan spørge den ind til vejret og den vil svare dig promte. Du kan spørge den om meningen med livet eller bede den fortælle en joke. Men ikke alene kan Siri forstå, hvad du siger – det er smart nok til at vide, hvad du mener. Spørger man ind til, hvor man kan finde god sushi i København, vil den google det for dig. Spørger dernæst efter burgere, vil du huske, at du spurgte indtil restauranter i Købehavn, og derved google burgerrestauranter i København.

Siri hjælper dig med din hverdag

Du kan bede den om at sende beskeder til din mor, skrive en påmindelse, ringe efter en taxa og meget mere. Her ville man ønske, at engelsk var vores modersmål i Danmark for det er her at Siri er mest exceptionel – for det er ikke det samme, når man skal give de korrekte engelske ordrer.

Siri kender din iPhone

Hvis du kan bruge noget på din iPhone, kan du spørge Siri om hjælp. Siri kender alle din apps, sange mm., så den kan åbne op og afspille, hvis du beder den om det. Den kan finde kort og rejseplaner frem og starte opkald til dine venner. Den kan det hele og det kender din iPhone, som sin egen bukselomme.

iPhone 4S dikterer, hvad du siger

Dette er muligvis den smarteste feature ved Siri, som du kan spare en masse tid på. I stedet for at skrive, skal du trykke på mikrofon-ikonet på tastaturet, og Siri skriver ned, hvad du siger. Du kan bruges dikterings funktionen til at skrive meddelelser, tage noter, søge på nettet, og meget mere. Diktat arbejder også med apps, så du kan opdatere din Facebook-status, tweete og meget mere.

Skriv en kommentar