Hør radio på din iPhone

Hvis du synes, at det er begyndt at blive lidt trivielt at høre musikken i dit musikbibliotek, mens du er på farten, så er radio streaming med din iPhone en rigtig god ide. Det går ud på, at du downloader en applikation, der streamer din yndlings radio kanal over nettet, hvor din iPhone virker en radio.

På den måde kan du for eksempel tage P3 med over alt og hører alt det fedeste musik uden at betale en krone for det. Alle disse radio streamings applikationer er helt gratis og samtlige danske radiokanaler med respekt for sig selv har udviklet sådan en tjeneste.

Det eneste du skal være opmærksom på er, at disse streaming tjenester sluger en del batteri, så sørg for at have din iPhone godt opladt, før du kaster dig ude i flere timers radiolytning. Ellers risikerer du, at din iPhone pludselig går ud, når du skal bruge den til noget fornuftigt.

Nedenfor kan du se et screenshot af P3′s smarte application, der udover at streame radio også indeholder nyheder og sport. Her kan du få mere at vide om P3 appen.

Skriv en kommentar