Photostream til iPhone

Med Photostream til iPhone deler du dine billeder på dine forskellige Apple-produkter hurtigere og nemmere end nogensinde før. Når du tager et billede på din iPhone, så sørger Photostream for, at billedet er på alle dine andre enheder. Du behøver hverken at vente eller trykke på noget. Photostream klarer alle ærterne uden, at du opdager det.

Hav dit Photostream fra din iPhone med dig over alt

Når du har taget et billede på din iPhone, så sørger Photostream for, at billedet er på alle dine andre iOS-enheder så længe, at de begge er på samme Wi-Fi. Det betyder, at du altid kan have dine billeder med dig overalt uden, at du behøver at bekymre dig om, at du skal hen at overføre billederne fra din iPhone til din Mac eller iPad. Det klarer Photostream for dig. Du kan sågar også koble dit Photostream på din iPhone op til dit Apple TV, så du nemt kan vise dine billeder frem for resten af familien.

Photostream til iPhone tænker også på din plads

Den håndterer billederne på en sådan måde, at du ikke løber tør for plads på din iPhone selv om, at du har mange billeder i dit Photostream. Det den gør er, at den får dine billeder til at være i et specielt Photostream-album, hvor du hverken kan redigere eller slette billederne. I det album er de sidste 1000 billeder, at du har haft taget. Hvis du derimod godt kunne tænke dig at redigere i nogle af billederne for at få sat prikken over i’et, så gemmer du simpelthen bare billedet fra dit Photostream ned på din Camera Roll. Hvis du har Photostream tilsluttet til din Mac, så henter den automatisk alle dine billeder ned fra dine andre iOS-ender. Det er der en meget simpel grund til: Din Mac har væsentlig mere diskplads end for eksempel din iPhone.

Skriv en kommentar