iPhone på Roskilde Festival – her er et godt alternativ

Det kan være risikabelt at medbringe sin iPhone på Roskilde Festivalen. Oftest slipper man godt af sted med det, men den kan gå i stykker, man kan tabe den eller den kan blive stjålet. Som pige er det lidt nemmere, da den bare kommer til at ligge i tasken, men som dreng skal man gå rundt med den i lommen konstant, da de fleste ikke bryder sig om at have den liggende i teltet. Og i beruset tilstand kan man smide hvad som helst væk.

Personligt tør jeg ikke løbe den risiko, og har undersøgt muligheder for, hvad man kan gøre, hvis man vil spare sin iPhone på Roskilde Festival:

1) Køb en gammel mobiltelefon over den blå avis. F.eks. en Nokia 3310 til 150 kroner.

2) Køb et taletids fra Lebara. Det kan bestilles online – gratis endda med 50 kroners taletid. Har du planer om et ringe lidt mere end for 50 kroner, bør du købe pakken til 200 kroner.

På den måde sikrer du din iPhone, og du slipper for at gå at bekymre dig om din mobiltelefon igennem festivalen. Hvis den brugte mobiltelefon overlever, kan du endda sætte den til salg efter du er kommet hjem igen og på den måde spare lidt ekstra håndører.

Skriv en kommentar