iCloud til din iPhone

Med iCloud til din iPhone får du optimal frihed. Netskyen virker automatisk og ubesværet. Den indeholder din musik, dine fotos, dine dokumenter og mere – og ganske trådløst kan du let og hurtigt komme til dem fra både din computer, iPad, iPod og din iPhone. Det er nemt og lækkert!

Alle nye Apple-produkter er nu klar til brug af iCloud, når du tager dem i brug. Det bliver ikke nemmere!

Musik i netskyen

Du kan få iTunes til automatisk at hente dine nye musikindkøb med iCloud til iPhone i samme øjeblik, som du har købt. Trådløst og uden at huske at synkronisere. Sidder du i lufthaven og venter på et forsinket fly, og har du glemt din iPod? Skidt med det, du har din musik på din iPhone – det sørger iCloud for.

iCloud til iPhone – din sikkerhed

Lige meget hvor du er henne, kan du komme til dit indhold på dine enheder. Det giver dig adgang til din musik, dine apps, dine fotos ligegyldigt hvilken af dine enheder, du har ved hånden. Skyen holder også din kalender, din email og dine kontakter opdateret på alle enheder. Det er legende let for iCloud gør arbejdet. Du skal ikke huske at synkronisere eller vedligeholde noget. Dit indhold er der bare. Det gør iCloud til iPhone til en genial service!

Gratis lager på iCloud til iPhone

Når du skriver dig op til iCloud får du automatisk 5GB gratis lager. Og det når du faktisk rigtigt langt med! Alt hvad du har købt af musik, apps, bøger samt din PhotoStream tager nemlig ikke lagerplads af de 5GB. Hvis du alligevel ikke synes, at lageret er stort nok, så kan du let købe en lageropdatering fra den enhed, som du sidder ved. iCloud er simpelt i brug og simpelthen super effektivt.

Prøv iCloud til iPhone

Under netskyen er der aldrig dårligt vejr! iCloud til iPhone er din bedste løsning, når du altid vil have dit indhold fra dine enheder ved hånden. Sign up til iCloud! Når du først har iCloud på din iPhone, er du helt oppe i skyerne! Det er bare en rigtig god service, der let og ubesværet kobler dine enheders indhold sammen.

Kommentarer

Klaus Wihlborg | 28-03-2012

I skriver så flot om musik i iCloud, men hvornår kommer den til at virke her i Danmark?

Skriv en kommentar