Brugt iPhone – her kan du finde en brugt iPhone

iPhones har taget Danmark med storm, og de er nu mere populære end nogensinde før. Tonsvis af danskere har investeret deres penge i en iPhone, men det er bestemt ikke alle, der har råd til at købe dem fra ny med høje abonnementspriser mm. Derfor er der opstået et marked for brugte iPhones, der sælges for helt ned til 50 % af, hvad de kan købes fra ny af. Køber du en brugt iPhone, kan du gå direkte over til de billig lavprisselskaber, og du kommer ikke til at opleve de dyre bindingsperioder. Den eneste ulempe er de små overfladiske ridser, og kan man leve med det, så kan man let gøre en rigtig god handel.

Hvor kan man købe en brugt iPhone

Vi vil i høj grad fraråde dig at købe dem over engelske auktionsportaler som ebay, da du kan risikere at blive snydt og aldrig modtage dine varer. Brug i stedet danske portaler, hvor vi kan anbefale Den Blå Avis, som er den danske brugtportal med mest dynamik.

Det skal du kigge efter ved en brugt iPhone

For det først skal skærmen være intakt og ikke for ridset. For det andet skal du holde fra iPhones, der har fået skiftet skærm. Sker det, at den brugte iPhone går i stykker senere, så kan Apple fralægge ansvaret for at erstattet den, da man har forbrudt sig på retningslinjerne ved at skifte skærmen uden om Apple.

Andre ting som du skal være opmærksom på

Det er ikke fordi man skal gå rundt og være nervøs, hvis du lige har bestilt en brugt iPhone over nettet, men du vil have en brugt iPhone vil vi klart anbefale, at du investerer noget tid til at mødes med den person du køber den brugte iPhone af. Der har været meget svindel på ebay og lignende brugt portaler, hvor køberen enten har modtaget en iPhone i meget dårligt forfatning eller slet ikke modtaget nogle iPhone overhoved. Læs eksempelvis denne artikel. Disse dårlige oplevelser vil du undgå ved at mødes med sælgeren – og så kan det godt være at den nærmeste sælger er lidt dyrere end ham på den anden landsdel, men det er i de fleste tilfælde bedst at være på den sikre side.

Skriv en kommentar