Brug din iPhone som mobilt bredbånd

Hvis du har en iPhone med 3G netværk, så er det faktisk så stærkt, at du kan bruge det som mobilt bredbånd til din computer eller iPad. Selve opsætningen er individuel fra teleudbyder til teleudbyder – og hvis du er i tvivl om, hvordan man sætter det op – så kontakt dit respektive mobilselskab, så kan de vejlede dig.

Du skal dog være opmærksom på, at 3G nettet ikke kan downloade tunge filer og streame serier. Dog fungerer det upåklageligt til indlæsning af nyheder, netbank og andre småting, der ikke kræver den store hastighed.

Vi kan dog ikke anbefale at gøre det, hvis du ikke ha ubegrænset internet, da regningen ellers kan blive meget ubehagelig, hvis du har besøgt store hjemmeside eller downloadet større filer.

iPhone er ikke det samme som bredbånd

Din iPhones internet er på ingen måder ligeså kraftigt, som en almindelig bredbåndsopkobling, så hvis du vil have hurtigt internet på din computer eller iPad, så kan vi anbefale, at du tilkøber dig noget almindeligt bredbånd.

I det følgende kan du finde en let og overskuelig guide til, hvor man kan finde det billigste bredbånd ud fra, hvilken hastighed, som du søger. Pristabellerne er simple og lettet at gennemskue:

Besøg BilligtBredbånd.dk – og find Danmarks billigste bredbånd

 

 

 

Skriv en kommentar