Nye features til den nye iPhone

Vi tror ikke, at vi var den eneste, der blev fælt skuffede, da Apple lancerede den nyeste iPhone 4S sidste efterår. Ikke fordi det er den dårlig smartphone, men fordi vi havde gået og regnet med noget mere. Vi forventede, at Apple atter en gang ville ryste mobilmarkedet med endnu en smartphone-succes alá iPhone 3G eller iPhone 4 – en nye telefon med overlegent software og hardware relativt til de konkurrerende mobiler. Sådan kan man ikke tale om den seneste iPhone 4S. Men vi har dog ikke mistet modet med hensyn til Apple.

Den næste iPhone i rækken ventes at udkomme en gang i sensommeren og der i denne anledning kommet en masse spekulation om, hvad den nye iPhone kommer til at hedde, hvorfor vi ikke tør kalde den iPhone 5. De seneste rygter tyder på, at den også kommet til at blive kaldt The New iPhone ligesom The New iPad, der lige er blevet lanceret i Danmark. Uanset, hvad den næstye iPhone bliver kaldt så er der store forventninger og her er en række punkter, som vi håber bliver en realitet:

1) Lettere vægt. Vi kan rigtig godt lide, at en iPhone er lavet af kvalitets materiale, men det er en telefon, man skal have med over alt, og i forhold til andre mobiler på markedet, så synes vi, at iPhonen er lidt for tung.

2) Større skærm. Efter at have holdt en Samsung Galaxa S2 med en 4,3″ touchskærm, så gik det op for os, at iPhone skærmen sagtens kunne blive lidt større end 3,5″.

3) Nyt design. Lidt søgt, men det kunne være fedt, hvis det snart fandt på noget genialt igen. Vi er lidt trætte af de her 3GS og 4S modeller, hvor de forrige designs bliver genbrugt.

4) Bedre features – Det er ikke heldigvis ikke vores job, at udtænkte genialiteter til den nye iPhone, men vi synes det var lidt kedeligt, hvad de bød på i forbindelse med den seneste iPhone 4S. Vi kunne godt savne noget revolutionerende!

5) Siri på dansk – Ideen med, at kunne diktere SMS’er er super fed, men det virker ikke på dansk. Derfor kunne vi godt efterspørge den dansk version. Man kan naturligvis ikke forvente, at samtaledelen bliver lige så gennemført som den engelske.

Har du andre ting, som du synes den nye iPhone kunne indeholde, så smid en endelig kommentar og deltag i debatten!

Kommentarer

Fissan Poulsen | 29-05-2012

Hvornår skriver I om den nye iphone 5?

Skriv en kommentar