Slå til nu og scor en billig iPhone 3GS!

iPhones har med tiden fået et mere overskueligt prisleje og der er efterhånden kommet flere og flere teleselskaber, der byder ind på det eksplosive marked for Apples iPhone. På siden iPhoneZone har vi foretaget en gennemgående pristjek af samtlige mobilselskaber og deres priser på køb af iPhones – både med mobilabonnement og uden mobilabonnement.

Der udkommer en ny version af den kendte iPhone hvert år der er hurtigere i forhold til de gamle og med nye opgraderinger og features. Først kom den originale iPhone, dernæst iPhone 3G endnu et år senere kom iPhone 3GS og nu venter vi alle sammen spændt på den nye iPhone 4. Som der en del gange blev nævnt i medierne har Apple være forsigtige i forbindelse med udgivelsen af den nye iPhone, som åbenbart lader vente på sig lidt endnu.

Dette vakuum har gjorte de fleste mobilselskaber desperate for at komme af med de sidste ældre iPhone på deres lagre, som man nu kan købe til spotpriser. Blandt andet sælger mobilselskabet 3 ud af deres iPhone 3GS 8 GB  til 199,00 kroner kontant og en minimums pris efter 6 måneder fra kun 3.992,00 kr. Find tilbud på iPhone.

Skriv en kommentar