Prisstigninger på iPhones – se hvem der nu har den billigste iPhone 4

Efterhånden som lavprisselskabet Onfone har kørt hård priskrig på det danske mobil marked, har de andre selskaber måtte følge med. Dette har medført, at det aldrig nogensinde har været så billigt at tale i mobiltelefon, som det er nu. Dette er selvfølgelig en god ting, men det har også betydet at tilskuddet til køb af mobil med tilhørende abonnementer er faldet drastisk.

For eksempel er der ikke længere nogen selskaber, der har råd til at sælge en mobil til 1 kroner længere – det kan simpelthen ikke betale sig længere. Dette går ud over iPhone priserne, der her på det sidste har fået et slag op. Her har selskaber som 3 og Call Me hævet priserne med helt op til 400 kroner, hvor 3 ikke længere er det billigste selskab.

Det eneste selskab, der har modstået presset er Telia, der stadig lancerer en iPhone med et tilhørende abonnementer til en samlet mindstepris 4791 kroner over et halvår, hvor 5 timers tale, gratis internet og ubegrænset net er inkluderet. Se tilbuddet fra Telia og få din iPhone til den billigste pris.

Skriv en kommentar