Find de bedste iPhone priser

Find vej i prisjunglen til de bedste iPhone priser.

Det kan let føles som en uigennemtrængelig jungle af priser og delpriser, når du er på jagt efter den bedste pris på dine nye iPhone. Der er forskelle fra forhandler til forhandler på både udbetaling, månedligt abonnement og mindstepris. På iPhonezone opdaterer vi konstant priserne på iPhones, så du let kan sammenligne iPhone priser og finde din nye iPhone til den bedste pris.

iPhonezone giver dig overblik over forhandler, udbetaling, månedligt abonnent og mindstepris for 6 måneder. Det er din sikre vej gennem prisjunglen. Tjek tabellerne her:

Priser for en iPhone 4S 16 GB

tabel top
Telenor logo
200 kr.
720 kr.
4.800 kr.
Callme logo
99 kr.
817 kr.
5.053 kr.
3 Mobil logo
199 kr.
676 kr.
5.248 kr.
Telia logo
99 kr.
716 kr.
5.266 kr.
Telmore logo
199 kr.
885 kr.
5.308 kr.

En iPhone er mere end en mobiltelefon

Har du først haft en iPhone i hånden og nydt den fantastiske æstetik og funktionalitet, så har du næppe lyst til en anden type mobiltelefon. En iPhone er meget mere end en mobiltelefon. En iPhone er en kommunikationsenhed, en spillemaskine, en nyhedssøjle, et lille fjernsyn, en musikafspiller, et by- og landkort, et kamera, en notesblok, din mobilbank, styrekonsol til PowerPoint, fjernbetjening til hele husets musikbibliotek. Det er din digitale kammerat – kig dig rundt næste gang, at du for eksempel er en tur med toget. Førhen blev der læst papiraviser, nu sidder de fleste med en iPhone og læser nyhederne direkte.

Nogen siger, at andre mobiltelefoner også har mange af disse funktioner, men en iPhone har en særlig intuitiv brugerflade og funktionalitet samt en skønhed, som gør den til meget mere end en tilfældig mobiltelefon. Prøv den selv! Når du først har haft en iPhone, går du ikke tilbage til en mobiltelefon. Det kan selv ikke de laveste Nokia priser lave om på. For nu kender du den sande værdi af din iPhone.

Din iPhone taler selvfølgelig også let sammen med din iPad og din Mac. Det betyder, at din iPhone er en vigtig del af dit mobile kontor, som du let har med på farten, og som synkroniseres med dine andre enheder, så du altid arbejder med dit seneste data, hvor du end modtager dem. Det er smart, og det er enkelt. Din iPhone er fyldt med innovativ teknik, men du behøver ikke at være ingeniør for at få fuldt udbytte af dens mange muligheder. Du bruger den bare.

Den store skærm gør din iPhone god at læse på, og batteriets lange holdbarhed betyder, at du kan bruge din iPhone til mange formål gennem hele dagen.

Når du tænker på din iPhone, er det ikke bare en mobiltelefon – det er en iPhone. Den er innovativ, den er lækker og den har klasse.

Abonnementer til iPhone

Som sådan er de abonnementer, som du kan vælge til din iPhone ikke anderledes end til andre mobiltelefoner. Men når du vælger abonnement, skal du tænke over, hvordan du vil bruge din iPhone. Hvis den er dit mobile kontor, så vælg et abonnement med masser dataoverførsel inden for prisen – ellers kan du let få dig en overraskelse, når du får din regning.

Svinger iPhone priserne?

Ja! Som de fleste andre produkter her i verden bliver prisen på en iPhone fastsat alt efter, hvordan udbuddet og efterspørgslen er. Det betyder i praksis, at priserne hele tiden kan justeres. Her på iPhonezone kan vi da også se, at det er en tydelig tendens, at det ikke altid er det samme selskab, der er det billigste. Det er en positiv ting. Det gør nemlig, at vores hjemmeside altid bliver – og altid holder sig – opdateret. Det betyder, at vi altid er sikre på at have den billigste iPhone klar til dig og til en pris, som din pengepung også vil synes om at betale. Så kig blot på vores liste over iPhone priser. Find det tilbud, der passer dig bedst. Og tøv endelig ikke med at købe telefonen, som er så meget mere end blot en telefon.

Se den officielle trailer til den nyeste iPhone 4S