Nyheder om de populære iPhones

Brug din iPhone som mobilt bredbånd

Hvis du har en iPhone med 3G netværk, så er det faktisk så stærkt, at du kan bruge det som mobilt bredbånd til din computer eller iPad. Selve opsætningen er individuel fra teleudbyder til teleudbyder – og hvis du er i tvivl om, hvordan man sætter det op – så kontakt dit respektive mobilselskab, så kan de vejlede dig.

Du skal dog være opmærksom på, at 3G nettet ikke kan downloade tunge filer og streame serier. Dog fungerer det upåklageligt til indlæsning af nyheder, netbank og andre småting, der ikke kræver den store hastighed.

Vi kan dog ikke anbefale at gøre det, hvis du ikke ha ubegrænset internet, da regningen ellers kan blive meget ubehagelig, hvis du har besøgt store hjemmeside eller downloadet større filer.

iPhone er ikke det samme som bredbånd

Din iPhones internet er på ingen måder ligeså kraftigt, som en almindelig bredbåndsopkobling, så hvis du vil have hurtigt internet på din computer eller iPad, så kan vi anbefale, at du tilkøber dig noget almindeligt bredbånd.

I det følgende kan du finde en let og overskuelig guide til, hvor man kan finde det billigste bredbånd ud fra, hvilken hastighed, som du søger. Pristabellerne er simple og lettet at gennemskue:

Besøg BilligtBredbånd.dk – og find Danmarks billigste bredbånd

 

 

 

Ny iPhone app til poker elskere fra PokerStars – Tag poker med overalt!

Næsten alle i dag kender en der har eller har selv en smartphone og med smartphones følger selvfølgelig apps. Apps er applikationer du kan downloade til din smartphone eller tablet, som f.eks. iPad. PokerStars har nu udviklet en app, hvor du kan spille poker for rigtige penge.

App’en er som blev som en start kun lanceret i England, Skotland, Italien og Wales. Det forventes dog at der kommer mange flere lande til den liste inden alt for lang tid.

I app’en kan du spille det klassiske Texas Holm’em og Omaha for din lommepenge og du får adgang til nøjagtig de samme features som der er at finde i computerversionen, det er altså, chat, quick seating og spil på flere borde samtidig. Der vil, udover alle disse fantastiske features, også være guides til hvordan du skal spille på de håndholdte enheder og tablets.

Alle disse features får du selvfølgelig mens du kan spille masser af online poker med dine venner. Du kan også modtage en regulær poker bonus da du ved at starte hos PokerStars får en velkomstgave samtidig med at du også kan spille poker for playmoney.

En af PokerStars egne spillere, Liv Boneree, udtaler sig også svært begejstret for den nye teknologi og siger således om app’en:

”PokerStars Mobile vil ændre den måde vi spiller på poker på og det vil også udvide de steder hvor vi kan spille poker. Jeg har nu adgang til de største turneringer og mine foretrukne cashgames, selvom jeg ikke er hjemme ved min computer. Det er min plan at spille med i alle de kommende UKIPT events, og det er nu blevet nemmere for mig at spille poker, mens jeg rejser fra turnering til turnering”.

PokerStars er muligvis en af de første større selskaber der lancere en app, hvor du kan bruge rigtige penge, men det bliver ikke uden konkurrenter. Både Microgaming og Ongame har også lanceret app til at spille poker for rigtige penge. Ligeledes har Bet24 lanceret sin app.

Flere englændere har givet den nye applikation de første anmeldelse og det er ikke gået udviklerne fra PokerStars Mobile’ næse forbi. Danny Kashti udtaler her:

“Vi er meget stolte af det her produkt, men vi vil altid blive ved med at udvikle på de tog der er en lang list af forbedringer som vi ønsker at lave,” siger Kashti.

Danny Kashti siger desuden at PokerStars har arbejdet på applikationen siden december i 2010 og har udviklet på den lige siden da. Her bekræfter han:

“PokerStars er et firma af pokerspillere og vores ansatte har haft den tidligste version af den her type software installeret på deres enheder så tidligt somdecember 2010 og siden da har vi udviklet på det”

Ideen med hele applikationen bliver også forklaret af PokerStars’ andet ansigt udadtil for netop denne platform, Jeffrey Haas, han forklarer her:

”Vi ønsker at fornøje vores spillere uanset hvilke enheder de har, hvor de måtte være og hvornår på dagen det er de har lyst til at spille poker,” siger Jeffrey Haas, direktør for udviklingen bag applikationen.

 

Nye features til den nye iPhone

Vi tror ikke, at vi var den eneste, der blev fælt skuffede, da Apple lancerede den nyeste iPhone 4S sidste efterår. Ikke fordi det er den dårlig smartphone, men fordi vi havde gået og regnet med noget mere. Vi forventede, at Apple atter en gang ville ryste mobilmarkedet med endnu en smartphone-succes alá iPhone 3G eller iPhone 4 – en nye telefon med overlegent software og hardware relativt til de konkurrerende mobiler. Sådan kan man ikke tale om den seneste iPhone 4S. Men vi har dog ikke mistet modet med hensyn til Apple.

Den næste iPhone i rækken ventes at udkomme en gang i sensommeren og der i denne anledning kommet en masse spekulation om, hvad den nye iPhone kommer til at hedde, hvorfor vi ikke tør kalde den iPhone 5. De seneste rygter tyder på, at den også kommet til at blive kaldt The New iPhone ligesom The New iPad, der lige er blevet lanceret i Danmark. Uanset, hvad den næstye iPhone bliver kaldt så er der store forventninger og her er en række punkter, som vi håber bliver en realitet:

1) Lettere vægt. Vi kan rigtig godt lide, at en iPhone er lavet af kvalitets materiale, men det er en telefon, man skal have med over alt, og i forhold til andre mobiler på markedet, så synes vi, at iPhonen er lidt for tung.

2) Større skærm. Efter at have holdt en Samsung Galaxa S2 med en 4,3″ touchskærm, så gik det op for os, at iPhone skærmen sagtens kunne blive lidt større end 3,5″.

3) Nyt design. Lidt søgt, men det kunne være fedt, hvis det snart fandt på noget genialt igen. Vi er lidt trætte af de her 3GS og 4S modeller, hvor de forrige designs bliver genbrugt.

4) Bedre features – Det er ikke heldigvis ikke vores job, at udtænkte genialiteter til den nye iPhone, men vi synes det var lidt kedeligt, hvad de bød på i forbindelse med den seneste iPhone 4S. Vi kunne godt savne noget revolutionerende!

5) Siri på dansk – Ideen med, at kunne diktere SMS’er er super fed, men det virker ikke på dansk. Derfor kunne vi godt efterspørge den dansk version. Man kan naturligvis ikke forvente, at samtaledelen bliver lige så gennemført som den engelske.

Har du andre ting, som du synes den nye iPhone kunne indeholde, så smid en endelig kommentar og deltag i debatten!

Prisfald på den nye iPhone 4S

Mens rygterne om den nye iPhone 5 florerer, så styrtdykker priserne på den seneste iPhone 4S. Ifølge rygterne fra adskillelige store Apple blogs, så vil den nye iPhone 5 komme til sensommer i Danmark, hvilket har presset prisen ned på det seneste skud på stammen. Den nye iPhone 4S, der både er hutigere og stærkere end den ældre iPhone 4, koster nu kun 4642 kroner, hvis man tegner en abonnement hos mobilselskabet 3. Læs mere om tilbuddet her.

Apple har høstet meget kritik i forbindelse med lanceringen af den nye iPhone 4S, da mange mennesker blev skuffede, da det hverken kom med nyt design eller revolutionerende features. På trods af dette er 4S’eren stadig den bedste telefon jeg nogensinde har haft; browseren fungerer bedre, Siri er super morsomt og underholdende og kameraet virker mindst ligeså godt som mit nye digitalkamera. Så hvis du går og tænker på at få udskiftet din mobiltelefon, så bør du klart overveje en iPhone 4S.

iCloud til din iPhone

Med iCloud til din iPhone får du optimal frihed. Netskyen virker automatisk og ubesværet. Den indeholder din musik, dine fotos, dine dokumenter og mere – og ganske trådløst kan du let og hurtigt komme til dem fra både din computer, iPad, iPod og din iPhone. Det er nemt og lækkert!

Alle nye Apple-produkter er nu klar til brug af iCloud, når du tager dem i brug. Det bliver ikke nemmere!

Musik i netskyen

Du kan få iTunes til automatisk at hente dine nye musikindkøb med iCloud til iPhone i samme øjeblik, som du har købt. Trådløst og uden at huske at synkronisere. Sidder du i lufthaven og venter på et forsinket fly, og har du glemt din iPod? Skidt med det, du har din musik på din iPhone – det sørger iCloud for.

iCloud til iPhone – din sikkerhed

Lige meget hvor du er henne, kan du komme til dit indhold på dine enheder. Det giver dig adgang til din musik, dine apps, dine fotos ligegyldigt hvilken af dine enheder, du har ved hånden. Skyen holder også din kalender, din email og dine kontakter opdateret på alle enheder. Det er legende let for iCloud gør arbejdet. Du skal ikke huske at synkronisere eller vedligeholde noget. Dit indhold er der bare. Det gør iCloud til iPhone til en genial service!

Gratis lager på iCloud til iPhone

Når du skriver dig op til iCloud får du automatisk 5GB gratis lager. Og det når du faktisk rigtigt langt med! Alt hvad du har købt af musik, apps, bøger samt din PhotoStream tager nemlig ikke lagerplads af de 5GB. Hvis du alligevel ikke synes, at lageret er stort nok, så kan du let købe en lageropdatering fra den enhed, som du sidder ved. iCloud er simpelt i brug og simpelthen super effektivt.

Prøv iCloud til iPhone

Under netskyen er der aldrig dårligt vejr! iCloud til iPhone er din bedste løsning, når du altid vil have dit indhold fra dine enheder ved hånden. Sign up til iCloud! Når du først har iCloud på din iPhone, er du helt oppe i skyerne! Det er bare en rigtig god service, der let og ubesværet kobler dine enheders indhold sammen.

Page 1 of 912345...Last »