Det bedste iPhone hovedtelefoner – Urbanears headphones

Er du blevet træt af de sløje headphones fra Apple, der hører med i standardpakken, når du køber din iPhone? Disse medfølgende headphones er særligt blevet kritiseret for deres meget korte holdbarhed og den utrolig sløje lydkvalitet. Grunden til at jeg stædigt har holdt fast i mine Apple-headphones er fordi, man kan bruge dem til at skifte nummer og tale i telefon mens man cykler. Denne feature har jeg været utroligt glad for og har derfor accepteret den mangelfulde lydkvalitet og det faktum, at de konstant gik i stykker.

Heldigvis findes der et super alternativ – Urbanears (se billedet). Urbanears er nogen yderst veldesignede headphones, der lige præcis har de samme smarte feature, som de klassiske hovedtelefoner. De har en integreret mikrofon, så du nemt kan tale med vennerne, mens du er på farten og samtidig har du mulighed for at skifte sange uden at hive din iPhone op ad lommen. Urbanears fås i mange forskellige farver, så der er rig mulighed for at finde en farve, der passer til dit behov.

Den billigste pris på disse smarte høretelefoner ligger på 428,00 kroner for de store og 217,00 kroner for de små. På webshoppen Pixmania kan du få et godt overblik over de forskellige varianter. Selvom hvid er en super cool farve til headphones, vil vi alligevel anbefale di at købe dem i en anden farve, da de hvide hurtigt kommer til at se beskidte ud. Vi taler af erfaring.

Kommentarer

Rasmus | 02-12-2011

Hej!
Jeg sidder med en 3gs’er og iOS 5.0.1 samt et par sorte Urbanears Plattan, begge to er jeg fu”#¤% glade for!
men du siger man kan skifte sange på headset knappen – hvordan lige det?
Er der nogle indstillinger til dette, eller er det et app? Help me out!

admin | 05-12-2011

Hej Rasmus.
Jeg forstår godt, at du spørger for det står vist heller ikke i manualen. Tryk 1 gang på knappen på headsettet så pauser den / afspiller den. Tryk 2 gange efter hinanden, så spiller den det næste nummer. Tryk 3 gange efter hinanden så afspiller den det forrige nummer.
Håber det hjalp.
Mvh. Frederik, iPhonezone.dk

Rasmus | 05-12-2011

Bruger du den lille ekstra adapter ledning der følger med? Jeg bruger den bare uden adapter og der reagerer den nada. :)

admin | 05-12-2011

Nåh kan sagtens forstå, at du har problemer, det er selvfølgelig fordi, at du bruger iPhone 3GS, der ikke er kompatibel med Apple headsets. Det er kun iPhone 4 og 4S, der kan styres af headsets. Det beklager jeg, Rasmus! Det skynder jeg mig at nævne i indlægget!

Skriv en kommentar