Billig beskyttelse af din iPhone

Vil du gerne passe ekstra godt på din iPhone er det en god ide, at anskaffe dig et cover, der hjælper med at beskytte din skærm. For det først forhindrer det ridser og for det andet kan det redde din skærm, hvis du skulle være så uheldig at tabe den. Dog vælger mange alligevel at lade være fordi et cover ofte kan få din iPhone til at se klodset ud.

Selv foretrækker jeg mit cover så neutralt som muligt, da jeg ikke ønsker at gå for meget på kompromis med det æstetiske. Samtidig gider jeg heller ikke betale kassen for et designer cover, da en iPhone er dyr nok i forvejen. Man skal altid gå efter bløde covers, da hårde i sidste ende kan ende med at gøre mere skade end gavn, hvis der falder skidt ind bad coveret. Jeg undersøgte priser for bløde gummi covers og fandt ud af, at de koster fra 150 kroner og opefter. En anelse pebret efter min smag.

Det endte med at jeg gik ned i min lokale Tiger butik og fandt et sort stilrent cover til 20 kroner, som yder maksimal beskyttelse. Det kan jeg varmt anbefale. Se billedet nedenfor. Jeg valgte mit cover i en sort farve. Money well spend. Her er et link.

Skriv en kommentar