Ny iPhone app til poker elskere fra PokerStars – Tag poker med overalt!

Næsten alle i dag kender en der har eller har selv en smartphone og med smartphones følger selvfølgelig apps. Apps er applikationer du kan downloade til din smartphone eller tablet, som f.eks. iPad. PokerStars har nu udviklet en app, hvor du kan spille poker for rigtige penge.

App’en er som blev som en start kun lanceret i England, Skotland, Italien og Wales. Det forventes dog at der kommer mange flere lande til den liste inden alt for lang tid.

I app’en kan du spille det klassiske Texas Holm’em og Omaha for din lommepenge og du får adgang til nøjagtig de samme features som der er at finde i computerversionen, det er altså, chat, quick seating og spil på flere borde samtidig. Der vil, udover alle disse fantastiske features, også være guides til hvordan du skal spille på de håndholdte enheder og tablets.

Alle disse features får du selvfølgelig mens du kan spille masser af online poker med dine venner. Du kan også modtage en regulær poker bonus da du ved at starte hos PokerStars får en velkomstgave samtidig med at du også kan spille poker for playmoney.

En af PokerStars egne spillere, Liv Boneree, udtaler sig også svært begejstret for den nye teknologi og siger således om app’en:

”PokerStars Mobile vil ændre den måde vi spiller på poker på og det vil også udvide de steder hvor vi kan spille poker. Jeg har nu adgang til de største turneringer og mine foretrukne cashgames, selvom jeg ikke er hjemme ved min computer. Det er min plan at spille med i alle de kommende UKIPT events, og det er nu blevet nemmere for mig at spille poker, mens jeg rejser fra turnering til turnering”.

PokerStars er muligvis en af de første større selskaber der lancere en app, hvor du kan bruge rigtige penge, men det bliver ikke uden konkurrenter. Både Microgaming og Ongame har også lanceret app til at spille poker for rigtige penge. Ligeledes har Bet24 lanceret sin app.

Flere englændere har givet den nye applikation de første anmeldelse og det er ikke gået udviklerne fra PokerStars Mobile’ næse forbi. Danny Kashti udtaler her:

“Vi er meget stolte af det her produkt, men vi vil altid blive ved med at udvikle på de tog der er en lang list af forbedringer som vi ønsker at lave,” siger Kashti.

Danny Kashti siger desuden at PokerStars har arbejdet på applikationen siden december i 2010 og har udviklet på den lige siden da. Her bekræfter han:

“PokerStars er et firma af pokerspillere og vores ansatte har haft den tidligste version af den her type software installeret på deres enheder så tidligt somdecember 2010 og siden da har vi udviklet på det”

Ideen med hele applikationen bliver også forklaret af PokerStars’ andet ansigt udadtil for netop denne platform, Jeffrey Haas, han forklarer her:

”Vi ønsker at fornøje vores spillere uanset hvilke enheder de har, hvor de måtte være og hvornår på dagen det er de har lyst til at spille poker,” siger Jeffrey Haas, direktør for udviklingen bag applikationen.

 

Skriv en kommentar