Sådan sparer du penge på din iPhone mobilregning

En iPhone er en herlig mobiltelefon, men det hænder, at den kan være utrolig dyr i drift. De fleste køber en iPhone billigt med 6 måneders dyrt abonnement med alt inklusivt. Derfor kan man have en tilbøjelighed til at få nogle ekstravagante vaner i forbindelse med mobiltelefoni. Når de 6 måneder er så gået, skal man ud og have et rigtigt abonnement og i den anledning bør man tage sit iPhone abonnement til revision. Vi kommer her med nogle enkle tips til, hvordan du kan minimerer din mobilregning.

Du behøver ikke købe ubegrænset internet

Det er selvfølgelig afhængigt af, hvor nødvendigt det mobil 3G internet er for dig. Langt de flere bruger ikke nettet særligt meget – og meget sjældent, når de er på farten. De fleste hjem, offentlige steder og institutioner har trådløst internet, som du gratis kan logge på, så det kan i nogle tilfælde være en dum udgift at betale omkring 200 kroner ekstra om måneden for ubegrænset internet. Så hvis du virkelig ønsker, at skrabe din mobilregning er dette en mulighed løsning.

Slå data roaming fra i Udlandet

Som iPhone-ejer bliver man hurtigt afhængig af sit internet og det kan være svært at undvære, når man er uge og rejse. Dog skal du være opmærksom på, at når man er i udlandet benytter man andre mobiloperatørers netværk, hvor prisen er ikke den samme som hjemme i Danmark. Det kan blive en meget dyr fornøjelse. Datapriser ligger ofte på 16 kroner pr. downloaded megabyte, hvilket vil sige, at du betaler 8 kroner, hver gange du klikker rundt på nettet.

Køb gratis taletid

Ofte tilbyder mobilselskaberne en pakkeløsning, hvor du betaler en fast beløb om måneder, men tilgengæld for et bestemt antal timers gratis tale hver måned. Hvis man regner efter, kan dette altid bedre betale sig end til en minutpris. Oftest plejer man, at kunne købe 5 gratis timer, ubegrænset SMS og ubegrænset internet for 149,- hos Telmore. Undersøg hvor meget du snakker for og find dernæst en løsning, der matcher dine behov.


Kommentarer

Mikkel | 23-07-2010

Jeg har også afmeldt fri internet med min smartphone. Helt klart en god idé.

Skriv en kommentar