iPhone 5 – Hvordan bliver den?

Vi tripper for at se den nye iPhone 5 – og det har vi gjort længe, også selv om det kun er lidt over et år siden, at vi første gang så iPhone 4.

Rygterne omkring den nye iPhone 5 har været utællelige. Hvilke rygter kan man sætte sin lid til? Hvad man stensikkert kan forvente er, at iPhone 5’eren vil være bedre og smukkere end de tidligere modeller af iPhone. Udseende vil nok ikke være helt så forandret, men hurtigheden og brugervenligheden forventes at overgå den ellers gode iPhone 4’er. Med det nye smarte styresystem iOS 5 kan det forventes, at konkurrenter som HTC og Samsung vil stå måbende og igen se deres produkter distanceret af en ny genial iPhone 5.

Vanen tro har der været ufattelig mange bud på, hvordan den nye iPhone 5 kommer til at se ud. Der har været en video, hvor Apples schweiziske webside angiveligt ved en ”fejl” havde lagt al information ud om den splinternye iPhone 5 sammen med flere fotos. Videoen viser det nye forførende tynde design af aluminium, den nye store 4” skærm og det hidtil bedste 8 mega pixels full HD kamera. Bedøm selv om du synes videoen er reel, den kan ses her:

En anden rygtebørs har gået på, at iPhone 5 får en A5-processor, som er den samme processer, der sidder i Apples iPad 2 – og det vil betyde, at den højst sandsynligt bliver den hurtigste smartphone overhovedet på markedet.

Selve iPhonen ser ud til at være lige så firkantet som 4’eren – men dog tyndere og med blødere linjer. En god sammenligning kunne være en MacBook Pro hver for en MacBook Air, hvor Air’en har lidt finere og mere elegenate konturer. Det vil gøre iPhone 5’s design mere unikt og stilfuldt – og designet vil helt sikkert sætte dens konkurrenter på plads, hvad angår innovativt design.

Hypet omkring iPhone 5 er kæmpe stort. Der har allerede været flere forskellige bud på, hvornår den bliver udgivet – og det mest oplagte bud ser ud til at være medio oktober.

iPhone 5 forventes at sætte ny standard

Forventningerne til Apple, Steve Jobs og iPhone 5 er større end aldrig før. Det er også tydeligt, at konkurrenterne frygter udgivelsen. Samsung har været ude med rygter om en anmeldelse af Apple for at have kopieret deres teknologier. Derved kunne de få et forbud mod iPhone 5 igennem i Europa. Men at det skulle komme så vidt, virker meget tvivlsomt.

Vi kan til gengæld kun forvente, at det bliver et hæsblæsende ræs om at være den første, som får fingrene i den lækre nye iPhone 5. Vi tripper nemlig alle for at få denne elegante og strømlinede iPhone i hånden. Den vil nemlig kunne gøre vinteren lidt lunere – og den vil uden tvivl udvide horisonten for, hvad man kan bruge en smartphone til.

Apple er førerhund blandt smartphones, så hvis du vil have den bedste, flotteste og vigtigst af alt mest innovative telefon, så skal du helt sikkert skrive dig på listen af forventningsfulde personer, der kun venter på den nye iPhone 5.

Kommentarer

Halfdan | 27-09-2011

Der er så evindeligt mange spekulationer, men de hjælper ikke – Jeg glæder mig til at se det første, officielle billede af iPhonee 5. Dér kan jeg bestemme mig for, om den får lov til at erstatte min HTC Legend :)

admin | 27-09-2011

Ja, der har har efterhånden floreret en del rygter om den nye iPhone. Jeg er glæder mig virkelig også, og kender jeg Apple ret, så disker de op med et eller andet genialt:)

Alexander | 28-09-2011

Men det er vel netop også det, der er det specielle ved Apple. De kan få folk til at lave rygter om deres produkter flere måneder i streg kontra HTC, som man kun kender fordi der er tusindvis af TV reklamer og diverse andre ting for at markedsføre dem.

Jeg venter i hvertfald i spænding på at se den nye iPhone 5. Så må tiden vise, om den ikke skal afløse 4′eren. ;-)

Florence | 30-10-2011

Øv!! Ville virkelig gerne skifte min 4′er ud med en ny, men der skal et nyt design på bordet først!

John Bakken | 01-02-2012

Jeg venter spændt på en 5′er! – Har besluttet mig for at købe en 5′er, hvis den lever op til forventningerne, hvis ikke, så køber jeg en 4S da den vil falde en del i pris (håber jeg), når den nye 5′er lander.

Skriv en kommentar