iPhone 4 og iPhone 4S – Hvad er forskellen?

Forventningerne til Apples konference den 4. oktober var tårnhøje og rygterne om en ny iPhone 5 florerede over hele verdenen. Det lykkedes alligevel at snyde os alle sammen med en nye iPhone 4s, der blot er en mindre forbedring af den forgående iPhone 4.

Hvad er bedre ved den nye iPhone 4s

Nyt styresystem. Den nye iPhone kører på Apples innovative iOS5 system med mange forbedringer. Dette system rummer blandt funktioner som iMessage og Newstand, som er en program, der gør det muligt at købe og arrangere aviser og ugeblade.

Bedre kameria. Den nye telefon er udstyret med et nyt 8 megapixel kamera, en bedre antenne og en A5 processor. Videooptagere bliver ligeledes forbedret med en 1080 HD video og billede-stabilisering.

Længere batterilevetid. Den gamle iPhone 4′ers lidt sløje batteri er blevet skiftet ud med en nyt super batteri, hvor du kan tale i over 8 timer over 3g eller surfe på internettet i 6 timer.

Slankere design. Den nye iPhone 4S bliver en kende tyndere og lettere end iPhone 4 – ellers er der slående ligheder i designet.

Ansigtsgenkendelse. Kameraret i den nye iPhone 4S er udstyret med en ansigtsgenkendelse.

Skriv en kommentar