Bedste iPhone cover til beskyttelse

En iPhone er et dyrt stykke elektronik, som man burde passe rigtigt godt på. Mange tror, at iPhone covers kan forhindre din iPhone i at få ridser, men det er overraskende nok ikke altid det, der er tilfældet. I mange tilfælde ser man, hvordan covers går hen og ødelægger og ridser hjørnerne og kanterne og næsten gør mere skade end gavn. Oftest er det plastic covers, der opfører sig på den måde, og dem bær du gå en stor bue uden om.

Der eksisterer kun én løsning til cover problemet, og det er Invisible Shield til iPhone 4. Et usynligt lag blødt plastik, der gør din iPhone fuldstændig immun for ridser og skræmmer. Her er beviset:

Den ultimative iPhone 4 beskyttelse kan købes her. Skjoldet koster 160 kroner og de penge er rigtig godt givet ud. Du får en iPhone uden ridser, som forbliver ny og funklende og hvis du engang skal sælge den videre, kan du få langt mere for den i perfekt stand end med ridser og skræmmer.

Kommentarer

Jesper Rasmussen | 13-11-2010

Hvis man kombinerer invisible shield med et normalt cover giver det helt klart den fedeste beskyttelse.

Ulrik Buchwald | 03-12-2010

Hej alle Zagg brugere

Jeg kan helt klar anbefale invisible shield fra zagg. Det beskytter rigtig godt. Men husk at man skal have rigtig god tid til at monterer dette, for at det bliver helt iorden. Jeg købte mit hos iphonegadget.dk og det blev leveret dagen efter.

MVH

Ulrik the Zagg master

Skriv en kommentar