Tilbud på iPhone 3GS – Nu kun til 1 krone i udbetaling

Kunne du godt tænkte dig en iPhone, men synes du samtidig, at priserne er for høje? Der er mange der har det præcis ligesom dig og i den anledning af mobilselskabet 3 lanceret et nyt tilbud, hvor du kan får den klassisk iPhone 3GS for 1 krones udbetaling og med en mindstepris på 2644 kroner efter et halvt år – og det er selvfølgelig med ubegrænset forbrug i det halve år. Så hvis du gerne vil forsøge dig med en iPhone, er det  måske her du skal slå til.

Gå til det gode tilbud fra 3

Denne iPhone er perfekt til nybegyndere, men en lille harddisk på 8 gigabytes og et overskueligt design. Et smart gadget, som du kommer til at elske og en god måde at forsøge sig på de smart iPhones. Forskellen iPhone 3GS og de nyere modeller er ikke banebrydende og

Med hensyn til holdbarhed og drift er den gamle 3GS’er langt billigere i forhold til en iPhone 4, da en smadret skærm kun koster i omegnen er 300 kroner at få skiftet, hvilket ikke er slemt i forhold til glasset på den nye iPhone 4, der koster hele 900 kroner at få repareret.

Dette super kampagnetilbud fra 3 Mobil varer ikke for evigt så skynd dig at slå til og anskaf dig den iPhone 3GS inden det er for sent.

Køb en iPhone 3GS billigt her

Skriv en kommentar